Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Kritikë ndaj disa koncepteve moderne oportuniste për shtetin

2017-04-20

Kritikë ndaj disa koncepteve moderne oportuniste për shtetin
Para 100 vjetësh, vetëm disa muaj para Revolucionit të Madh ...
"DEKLARATA E MADRIDIT" ËSHTË E RREZIKSHME PËR POPUJT

2017-04-12

"DEKLARATA E MADRIDIT" ËSHTË E RREZIKSHME PËR POPUJT
Vendosmërinë e qeverisë greke për të mbështetur planet e ...
FΟΤΟ-REPΟΤΑΖΗ NGA PROTESTAT E FRONTIT MILITANT MBAR-PUNËTORË (P.A.ME) NË TË GJITHË GREQINË

2017-04-10

FΟΤΟ-REPΟΤΑΖΗ NGA PROTESTAT E FRONTIT MILITANT MBAR-PUNËTORË (P.A.ME) NË TË GJITHË GREQINË
• Përgjigje militante dhe të menjëhershme dhanë protestat e ...
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) dënon sulmin e SHBA-ve kundër Sirisë

2017-04-10

Partia Komuniste e Greqisë (KKE) dënon sulmin e SHBA-ve kundër Sirisë
Zyra e Shtypit e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) lëshoi ...
Njoftimi për kërcënimin me nxjerrje jashtë ligjit të PK të Venezuelës nga Këshilli Zgjedhor Kombëtar

2017-04-05

Njoftimi për kërcënimin me nxjerrje jashtë ligjit të PK të Venezuelës nga Këshilli Zgjedhor Kombëtar
Në njoftimin e saj, në lidhje me kërcënimin për nxjerrjen jashtë ...

» Shiko të gjitha lajmet...